Start Voetbalscholen : Schrijf je nu in!

Vanaf dit weekend -18 september 2011- start Foot&More de voetbalscholen, respectievelijk in het Sporta Centrum te Tongerlo en in het Provinciaal Domein de Nekker te Mechelen.

De veldspelers worden intensief begeleid in techniek en tactiek. Ook worden interessante weetjes over het voetbalspel tijdens wedstrijdvormen meegegeven.

Thomas Caers en zijn team begeleiden de veldspelers, Patrick Nys -keeperstrainer van Lierse SK- brengt de laatste kneepjes van het keepersvak bij.

De nieuwe voetbalschool in Mechelen komt onder de sportieve leiding van Kjelle Alaers, Regent LO, personal coach en geboren voetbaltrainer. Hij is vandaag actief als trainer op nationaal niveau.

In Tongerlo worden de trainingen op zondagvoormiddag (10u30-11u45) en maandagavond (18u30-19u45) georganiseerd. In Mechelen gaan de trainingen op maandagavond (18u30-20u00) en woensdagnamiddag (14u00-15u30) door.

Alle info omtrent inschrijven in de voetbalscholen Tongerlo en Mechelen, vindt U in de nieuwe sportwinkel onder voetbalscholen.

PS : Volgende week kondigt Foot&More ook een nieuwe voetbalschool aan in Beveren (Oost-Vlaanderen).  Meer info over Foot&More Waasland volgt via onze nieuwsbrief.

 

Schoutenlaan 8
2200 Herentals
info@footandmore.be

Partners

http://www.voetbalbelgie.be/nl/

 

Contacteer ons