Organiseer samen met Foot & More een spetterende voetbalstage

Organiseer je als club graag een voetbalstage, dan zijn wij voor jou de ideale en betrouwbare partner. We hebben heel wat ervaring in het organiseren van stages.

Onze troeven:

  • Oefenstof volgens de visie van Thomas Caers (Essevee Soccer School)
  • Leuke ontspannen oefenvormen (met o.a. tennisvoetbal … en een penaltycup staan ook op het programma). De dag wordt afgesloten met een EK, WK of Champions League.
  • Dribbelcircuits (Wie wordt de dribbelkoning van de stage?)
  • Foot & More beschikt zelf over gediplomeerde trainers maar integreert heel graag een aantal trainers vanuit de club zodat ze mee ondergedompeld worden in onze voetbalvisie. Met Thomas Caers aan het roer kunnen we de nodige ervaring en professionaliteit verzekeren.
  • Elke speler krijgt een aandenken en een voetbaldiploma aan het einde van de stage.
  • Wij zorgen voor de volledige sportieve invulling. De club staat in voor het verzorgen van een warme middagmaaltijd, water en een versnapering tijdens de dag en krijgt hiervoor een gepaste vergoeding. We huren de accommodatie van de club gedurende de stage.

We werken op dit moment al samen met een aantal clubs en willen deze werking nog verder uitbreiden. Heb je interesse om samen met ons een heel leuke stage in te richten, aarzel dan niet en mail naar tim@footandmore.be. Dan verduidelijk ik graag de exacte uitwerking in een persoonlijk gesprek.

 

Met sportieve groeten,

Thomas Caers en Tim Voet

Algemeen en Technisch Directeur Foot & More

 

Schoutenlaan 8
2200 Herentals
info@footandmore.be

Partners

http://www.voetbalbelgie.be/nl/

 

Contacteer ons