Nieuwsflash jan. 2018: Voetbal, een feest!

  1. Indoor Soccer Tornooi 2017

Het nieuwe jaar is weer ingezet en dit is niet onopgemerkt voorbijgegaan. Het eindejaar werd voor de 9de keer voetbalgewijs ingeleid door het Indoor Soccer Tornooi dat Foot & More en KFC Tongerlo samen organiseren. Dit jaar werd er geïnvesteerd in een 2de boarding. Dit maakte de voetbaltempel compleet.

27 december – woensdagochtend – om 9u30 trapten de U7 het tornooi op gang. Onmiddellijk zat de swung erin. We zijn gestart aan ons voetbalfeest en het zal vier dagen blijven duren. Ongeacht de leeftijd straalt het voetbalplezier van de gezichtjes van elke speler en speelster. Bijkomend staan supporters bij elke wedstrijd het team van hun ‘kleine rakker’ aan te moedigen. De ene keer al wat fanatieker dan de andere, maar steeds met de juiste intentie.

Na hun laatste wedstrijd vond aansluitend in de kantine nog de medaille-uitreiking plaats. De positieve sfeer op en naast het terrein maakt van dit evenement het perfecte decor om de visie van ‘Foot & More’ kracht bij te zetten. Plezier, fun, fairplay en positivisme dienen centraal te staan binnen het jeugdvoetbal. Geen klassementen en individuele winnaars, iederéén is tijdens het tornooi namelijk een winnaar. Een tornooi waar de ontwikkeling van de speler en het team centraal staan.

In totaal zagen we meer dan 140 teams deelnemen aan deze editie. Wat concreet betekende dat we zomaar even ongeveer 900 kinderhartjes met een medaille en een glimlach het nieuwe jaar lieten tegemoet gaan. Laat ons hopen dat dit voor hen een voorbode van een fantastisch 2018 mag zijn!

Voor ploegfoto’s en sfeerbeelden van het Indoor Soccer Tornooi 2017 verwijs ik u graag naar de Facebookpagina van ‘Foot & More’.

 

  1. Voetbalstages

Na een zomer afwezigheid organiseren we in samenwerking met de Essevee Soccer School opnieuw een Essevee Soccer Stage. Grijp deze unieke kans samen met de Essevee Soccer Players een week te trainen als een échte prof! Voor verdere informatie omtrent alle andere voetbal- en keeperstages verwijs ik je graag naar onze website www.footandmore.be

 

Bij deze wenst Foot & More iedereen ook een vreugdevol, sportief en vooral een gezond 2018 toe!

 

Technisch Directeur Foot & More

Tim Voet

 

 

 

Schoutenlaan 8
2200 Herentals
info@footandmore.be

Partners

http://www.voetbalbelgie.be/nl/

 

Contacteer ons